Zelfvertrouwen

januari 14th, 2016

Wij vonden deze training nuttig en blijkt voor onze dochter ook te werken. Zij zegt dat ze beter voor haarzelf durft op te komen. Ze geeft beter haar mening, wat zij ervan vindt en waarom en durft op school ook eens “nee” te zeggen wanneer iemand haar iets vraagt,wat ze niet wil of waar ze op dat moment geen zin in heeft .

Haar lichaamshouding  (“sterk” staan) past ze hierbij toe. Ook het omgaan met, en herkennen van emoties vond ze leerzaam. De apendans vond ze ook leuk om te doen, even alles van je afschudden op een gekke manier. Wij vinden zelf dat zij rustiger en wat meer ontspannen is geworden, Ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Ook is het belangrijk de oefeningen te blijven herhalen, hebben we gemerkt. We zijn zelf nauw betrokken geweest
doordat je ons hebt uitgenodigd om alles toe te lichten. Hier hebben we zelf ook wat oefeningen gedaan o.a. de oefening met het verhaal waarin een luguber intro werd gegeven en waaraan wij dan zelf onze eindconclusies konden geven.  Het blijkt dat iedereen zijn eigen draai/invulling geeft aan een verhaal met onduidelijke feiten. Onbewust doe je toch aannames. Ook de evaluatie aan het eind vonden wij positief, een erg open manier van omgaan met ons drieën.

Zelfvertrouwen