VRIJBLIJVENDE INTAKE

Volwassenen training

Overal kom je mensen tegen of het nu privé is of op je werk, je zult vanaf je geboorte tot je dood communiceren met mensen. Of je moet al een kluizenaar willen worden! De meeste mensen vinden communiceren lastig. Een woordenwisseling, verschillende interpretaties van gezichtsuitdrukkingen, luide stem of een verkeerde woordkeuze, kunnen uitlopen op een vervelende manier van communiceren. Veel is er te vinden op internet hoe je het beste kunt communiceren. Maar als je het leest, weet je dan ook hoe je het toe moet passen? Soms is er een simpele manier voor een betere communicatie, waarin je makkelijker uit lastige situaties komt. 

Deze methodes bied ik je aan tijdens een training waarvan je kunt profiteren in werksituaties en op privè-gebied. Deze training geeft je inzicht in je houding en hoe je overkomt op anderen. Ook leer je grip te krijgen op de ( soms onhandige) communicatie van je gesprekspartners.

Dit zijn de belangrijkste doelen van de training:

  • assertiever worden
  • effectiever communiceren
  • bewust worden hoe je op anderen overkomt

De trainingen worden individueel of in groepsverband gegeven. Ook de tijdstippen kunnen flexibel zijn. We maken per training de afspraak voor de volgende training.  Er zijn nog plekken voor 1 op 1 trainingen. Vraag naar de mogelijkheden en naar een vrijblijvende intake. 

Volwassenen training 3

Anita Hinkamp

Telefonisch bereikbaar op:

Maandag: 08:30 - 17:00

Dinsdag: 08:30 - 17:00

Woensdag: 08:30 - 17:00


Beëindiging activiteiten

Met ingang van 1-1-2024 zal Hinkamp Trainingen haar praktijk sluiten. Ik wil mijn deelnemers bedanken voor hun openheid en vertrouwen. Voor vragen kunt u contact opnemen tot 20-12-2023